Pro zvětšení klikni Pro zvětšení klikni Pro zvětšení klikni Pro zvětšení klikni Pro zvětšení klikni
Přátelské posezení u příležitosti 70. narozenin p. Bureše proběhly ve vinárně „Malá Eliška“.
Úvodního slova se ujal p. PhDr. Neudert Oldřich, se kterým p. Bureš spolupracoval ve firmě PANEKOS.

Oslavenec poděkoval a současně přivítal všechny přítomné. Poté několika jeho vzpomínkami uvedl jeho pracovní kontakty z předchozích let a zejména přidal několik osobních postřehů, které se budou v dalších létech týkat všech elektrotechniků, revizních techniků, projektantů a podnikatelů.

Na oslavě byli přítomní spolupracovníci a podnikatelé se kterými je p. Bureš v pracovním kontaktu a zejména dlouhodobí spolupracovnici p. Purš, p. Rech – pokladník a hospodář EŽS, členové rady EŽS a p. Reich za SejM při OHK Brno.
Po občerstvení se rozproudila společenská debata a nejen ta, která pochopitelně mezi jednotlivci končila řešením některých jejich pracovních úkonů.  P. Smutný však harmonikou rozviřoval zpěvem Moravských písní takovou náladu, že se přidali i ostatní, což korunovalo všeobecné veselí přítomných.
Ing. Prokop a Ing. Hála diskutují co bude nového v časopise Etm, zatímco Ing. Wasik –nový hospodář v EŽS a p. Vrbas ještě dokončují řešení svých pracovních postupů.   P. Smutný znovu nasazuje harmonikou tu nejpříznivější náladu, která zejména při sklence dobrého vína zvlášť vynikne. Přidávají se pánové Rech, Pernikář, další, další a další až stěny vinárny jen vibrují. Na přátelské posezení přichází za „elektriku.cz“ i p. Minařík.

Pro zvětšení klikni Pro zvětšení klikni Pro zvětšení klikni Pro zvětšení klikni
P. Smutný je k neutahání a pěje jednu píseň za druhou. Oslava 70. narozenin p.Bureše, mistra EŽS, předsedy KUE za JmK a místopředseda UE ČR se neodvratně blíží ke konci.
S každým odcházejícím se p. Bureš loučí, děkuje za účast a současně přijímá i žádost všech, aby mezi nimi byl co nejdéle a zejména setrval v jeho pracovní svěžesti, kterou oslavenec tak jednoznačně oplývá.